Agenda

Uw-Gallery

We zijn blij dat u UwGallery vanaf zaterdag 15 januari weer kunt bezoeken!!!! U bent van harte welkom!!!!
Helaas heeft UwGallery wederom vanwege corona haar deur tijdelijk moeten sluiten. We hopen midden januari u weer te kunnen ontvangen. U kunt ons altijd via het contactformulier of telefonisch bereiken.
Uw-Gallery presenteert nu ook werk van Ruud van der Meulen en nieuwe doeken van Laura Rominu en Jan Aanstoot. We exposeren ook nieuwe sculpturen van Hans van Uden, Erna Visser en Marco Käller.
UwGallery is vanaf juni a.s ook op de maandagmiddag open!!! We exposeren dan naast onze vaste kunstenaars ook werk van Suus Kooijman en Relinde Kattenberg.
UwGallery heeft uiteraard haar deuren weer geopend. U bent iedere middag van 13.00 – 17.00 uur welkom. Op maandag zijn we gesloten. Op dit moment hebben we van alle bovengenoemde kunstenaars werken tentoongesteld. Marco Käller is nu ook vertegenwoordigd met zijn reliëfs in cortenstaal en een ruimtelijk werk.
We zijn heel blij dat we vanaf a.s woensdag 28 april u weer kunnen ontvangen zonder vooraf een afspraak te hebben gemaakt.
We blijven de regels van het RIVM volgen. Dat betekent dat een mondkapje nog steeds verplicht is en dat we niet meer dan twee bezoekers tegelijkertijd kunnen ontvangen.
We hopen u snel weer te zien.
Vanaf 3 maart kan UwGallery u weer voor een bezoek ontvangen.
U moet dan wel eerst een afsrpaak met ons maken en dat kunt u doen door ons te mailen op info@uwgallery.nl
of ons te bellen op 06-19447114. We hopen u snel te ontmoeten.
Helaas moeten we u opnieuw meedelen dat we in ieder geval tot 19-01-2021 UwGallery weer moeten sluiten. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen en onder de knop ‘service’ kunt u lezen dat we vrijblijvend werken op zicht kunnen bezorgen. Natuurlijk met in acht neming van de RIVM maatregelen.
Op dit moment exposeren we naast het werk van onszelf, Laura en Jan, nog steeds de sculpturen van Erna Visser, Joris Verdonkschot, Frank Boogaard en Hans van Uden.
Marco Käller toont zijn bijzondere reliëfs in cortenstaal en we zijn blij dat we werken van Heleen Heintjes en prachtige encaustiek van Suus Kooijman kunnen presenteren.
Laura Rominu en Jan Aanstoot waren afgelopen september op de ART FAIR EINDHOVEN.
We wonnen de 3e prijs op de AIAF in Amsterdam. Een internationale kunstbeurs. Er waren deelnemers uit 35 verschillende landen from all over the world.
We zijn best een beetje trots op deze erkenning.
De AIAF Beurs in Amsterdam
Uw-Gallery zal vanwege het corona-virus tot 6 april gesloten zijn.
U kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen.
info@uw-gallery.nl of via mobil: 06-19447114 of via de website: uw-gallery.nl
Uw-Gallery exposeert naast het werk van Laura Rominu en Jan Aanstoot ook schilderijen van Elies Auer. Sculpturen van Erna Visser, Joris Verdonkschot, Frank Boogaard en Hans van Uden.
Vanaf zondag 10 november toont Tineke Demmer een aantal van haar werken in Uw-Gallery. De kunstwerken zullen tot medio februari 2020 te bewonderen zijn. Ook exposeren Laura Rominu, Melda Wibawa, Anja Sennema en Jan Aanstoot schilderijen. Erna Visser, Joris Verdonkschot en Hans van Uden zijn aanwezig met hun sculpturen.
Wij exposeren op dit moment werken van o.a Johan Meeske (aquarellen), Erna Visser, Joris Verdonkschot en Hans van Uden (sculpturen. Anja Sennema, Laura Rominu en Jan Aanstoot (schilderijen). Vanaf dinsdag 1 oktober ook schilderijen van Melda Wibawa.

Recent nieuws

Contactgegevens

Uw-Gallery

Kapelstraat 9
7631 BP Ootmarsum

info@uw-gallery.nl

© Copyright - Uw Gallery