Kunst voor Bedrijven

Uw-Gallery

Voor bedrijven

Waarom zou u uw bedrijf of kantoor door UwGallery laten inrichten of uw bestaande inrichting door ons laten restylen:

U wenst een andere, misschien betere, maar zeker een persoonlijke uitstraling. Om met succes op de markt te opereren heeft elk bedrijf belang bij een goede, maar ook persoonlijke uitstraling. Door de eeuwen heen is er veel veranderd op het gebied van het in bezit hebben van beeldende kunst. Maar één ding is nog steeds hetzelfde, namelijk de uitstraling van prestige en status die kunst met zich meebrengt.

Het werkklimaat in uw pand is niet meer van deze tijd??  Bedrijven die zich bezig houden met kunst geven blijk van moed, lef en visie op langere termijn. Men laat zien maatschappelijk betrokken te zijn, geeft blijk van goede smaak en demonstreert op gepaste wijze succes. Daarbij komt natuurlijk ook nog eens een plezieriger werkklimaat voor u en uw medewerkers.

Onze service

Het samenstellen en presenteren van een collectie beeldende kunst in een kantoor-omgeving is geen eenvoudige zaak. Een goede partner om u met raad en daad bij te staan in het onderzoeken van mogelijkheden om kunstwerken in uw onderneming te integreren is daarom van groot belang.

U zoekt een meedenkende partner. UwGallery is zo’n partner die, na een oriënterend gesprek waarin u een beeld krijgt van onze collectie, geheel vrijblijvend een presentatieadvies zal uitbrengen. Hierin zullen uw wensen en onze inzichten zijn verweven. Kunt u zich in het presentatieadvies vinden dan wordt het werk met de nodige zorgvuldigheid bij u geplaatst of opgehangen.

Kijk voor een idee ook op http://art-rominu.nl en op http://aanstoot.net of op http://uwgallery.nl/kunstenaars.

Ook kunt u door Laura Rominu of Jan Aanstoot een schilderij laten maken. Een schilderij helemaal naar uw wens.

De voordelen

UwGallery  staat borg voor een persoonlijke benadering van zowel ondernemer als kunstenaar. Wij proberen de belangen van beide zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen en te dienen. Onze beslissingen op het gebied van kunst komen voort uit een passie voor de beeldende kunst, maar daarnaast worden de zakelijke aspecten beslist niet uit het oog verloren.

Wij wensen goede, bij u passende en ook betaalbare kunst in uw bedrijf. Wij zijn ons ten zeerste bewust dat voor u als ondernemer niet alleen de culturele en sociale waarde, maar dat ook de financiële en promotionele waarde van belang is. Wilt u op een rustige en verantwoorde wijze kunnen overwegen of kunst binnen uw bedrijf tegen een bepaalde prijs functioneel en dus wenselijk is dan geeft UwGallery u daartoe ruimschoots de gelegenheid.

Kunst is fiscaal aftrekbaar. U kunt als bedrijf aangeschafte kunst afschrijven tot 40 procent van de aankoopwaarde. Vervolgens mag u het werk als DGA van uw bedrijf kopen tegen die 40 procent. De eventuele waardestijging van het werk is echter volledig onbelast. Kunst inspireert:In veel bestuurskamers van grote concerns hangen abstracte werken. Dat is geen toeval. De Raden van Bestuur die hier bijeen komen, moeten in hoge mate abstract kunnen denken. Kunst kan daarbij fascineren en inspireren, door de juiste snaar te raken. Een kunstwerk in een vergaderkamer rendeert dus op een geheel eigen wijze. Hetzelfde geldt voor andere werkplekken. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van ‘mensbeelden’ op de afdeling personeelszaken, zoals portretten en sculpturen. Zo zijn er tal van toepassingen te bedenken waar de inzet van kunst kenniswerkers op een positieve manier beïnvloedt. Maar u investeert ook in iets moois waar elke dag weer van genoten kan worden.

Opdrachtbemiddeling

Kunst voor bedrijven

Kunstwaardebon

Recent nieuws

Contactgegevens

Uw-Gallery

Kapelstraat 9
7631 BP Ootmarsum

info@uw-gallery.nl

© Copyright - Uw Gallery