Schilderij laten maken? UwGallery kan voor u bemiddelen.

Uw-Gallery

Opdrachtbemiddeling

Een belangrijke activiteit van UwGallery betreft de opdrachtbemiddeling. Opdracht- of in dit geval ook wel kunstbemiddeling is een ruim begrip. Kenmerk is echter dat wij als galerie een intermediaire functie vervullen tussen de opdrachtgever en de kunstenaar.

Wij staan open voor uw ideeën.

 

Het kan zijn dat u een kunstwerk van Laura Rominu http://art-rominu.nl of Jan Aanstoot http://aanstoot.net interessant vindt, maar het formaat en/of kleurstelling had u liever anders gezien, dan kunt u ons een opdracht geven om een schilderij op maat voor u te maken.

In principe zijn we in staat om elk onderwerp of thema vorm te geven naar uw wensen.

We onderhouden tijdens het proces van schilderen regelmatig contact met u als opdrachtgever. Er kan dan tussentijds op het juiste moment nog door u bijgestuurd worden.

Wilt u een schilderij laten maken door een van onze kunstenaars die wij vertegenwoordigen dan kunt u kijken op http://uwgallery.nl/kunstenaars.

Hiertoe hebben wij contacten met een aantal gerenommeerde en op hun gebied gespecialiseerde kunstschilders en beeldhouwers. Iedere individuele kunstenaar wordt gekenmerkt door zijn of haar eigen weergave van het te vervaardigen onderwerp, stijl en techniek.

De kosten van een schilderij variëren, maar worden in onderling overleg bepaald. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de uit te voeren techniek/materiaal, het formaat, het onderwerp en uw eventuele bijzondere wensen.

Opdrachtbemiddeling

Kunst voor bedrijven

Kunstwaardebon

Recent nieuws

Contactgegevens

Uw-Gallery

Kapelstraat 9
7631 BP Ootmarsum

info@uw-gallery.nl

© Copyright - Uw Gallery