Opdrachtbemiddeling

Uw-Gallery

Opdrachtbemiddeling

Een belangrijke activiteit van UwGallery betreft de opdrachtbemiddeling. Opdracht- of in dit geval ook wel kunstbemiddeling is een ruim begrip. Kenmerk is echter dat wij als galerie een intermediaire functie vervullen tussen de opdrachtgever en de kunstenaar.

Hoe gaan wij te werk?

U heeft een idee en wij zetten ons in om uw wensen te realiseren. U wil een portret van uw vrouw, uw ouders, uw (klein)kinderen of misschien van u zelf. U wilt uw eigen huis of uw ouderlijke woning op doek of paneel laten vastleggen. Misschien bent u gehecht aan uw trouwe viervoeter. Het zijn allemaal wensen die door ons gerealiseerd kunnen worden.

Het kan zijn dat u een kunstwerk van Laura Rominu of Jan Aanstoot interessant vindt, maar het formaat en/of kleurstelling had u liever anders gezien, dan kunt u ons een opdracht geven om een schilderij op maat voor u te maken.

In principe zijn we in staat om elk onderwerp of thema vorm te geven naar uw wensen.

We onderhouden tijdens het proces van schilderen regelmatig contact met u als opdrachtgever. Er kan dan tussentijds op het juiste moment nog door u bijgestuurd worden.

Mocht u werk een opdracht willen verstrekken aan een van onze collega’s??

Hiertoe hebben wij contacten met een aantal gerenommeerde en op hun gebied gespecialiseerde kunstschilders en beeldhouwers Iedere individuele kunstenaar wordt gekenmerkt door zijn of haar eigen weergave van het te vervaardigen onderwerp, stijl en techniek.

De kosten van een schilderij variëren, maar worden in onderling overleg bepaald. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de uit te voeren techniek/materiaal, het formaat, het onderwerp en uw eventuele bijzondere wensen.

Opdrachtbemiddeling

Kunst voor bedrijven

Kunstwaardebon

Recent nieuws

Contactgegevens

Uw-Gallery

Kapelstraat 9
7631 BP Ootmarsum

info@uw-gallery.nl

© Copyright - Uw Gallery